Salih Dursun vakası! Bu kez...

  İstanbul 2. Amatör Ligi'nde ilginç bir olay yaşandı. Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek verdiği tepki bu kez amatör ligde yaşandı. Ancak bu kez hakem maçı tatil etti.   6. Grupta  oynanan Sadabadspor Emlakban

Salih Dursun vakası! Bu kez...
 
İstanbul 2. Amatör Ligi'nde ilginç bir olay yaşandı. Trabzonsporlu Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek verdiği tepki bu kez amatör ligde yaşandı. Ancak bu kez hakem maçı tatil etti.
 
6. Grupta  oynanan Sadabadspor Emlakbankspor maçının 62. dakikasında karşılaşma hakem tarafından tatil edildi. Edinilen bilgiye göre hakem,  hakaret gerekçesiyle Sadabadspor'lu oyuncu Uğur'a kırmızı kart verdi. Bunun karşısında Uğur hakemden kırmızı kartı alarak hakemi itekledi. Ardından kırmızı kartı hakeme fırlattı. Bu hareketin üzerine hakem yardımcılarını çağırarak maçı tatil etti.
 
Maçın tatil edilmesine tepki gösteren Sadabadspor başkanı Cengiz Öztürk maçın devam edebileceğini söyleyerek hakemin haksızlık yaptığını belirtti. Oyuncularının hata yaptığını vurgulayan Öztürk "Cezası neyse alsın. Ancak aynı durum G.saray Trabzon maçında yaşandı ve tüm ülke bunu konuştu. Bir o maça bakın bir de bu maçta yaşananlara. Sayın hakem nasıl böyle bir şey yapar. Tribünde olumsuzluk yok, görüntülerde herşey görünüyor. Tertip Komitesinin haklı bir karar vereceğine inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler