Salih Dursun şüphesi!

Trabzonspor'un Olcan Adın'a karşılık Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Salih Dursun'un son dönemdeki performansı bordo mavili taraftarları tedirgin etti.Kayserispor formasıyla geçirdiği 1,5 sezonda dikkati çeken bir performans ortaya koyan ve

Salih Dursun şüphesi!

Trabzonspor'un Olcan Adın'a karşılık Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Salih Dursun'un son dönemdeki performansı bordo mavili taraftarları tedirgin etti.

Kayserispor formasıyla geçirdiği 1,5 sezonda dikkati çeken bir performans ortaya koyan ve ara transferde 2 milyon 750 bin avro bonservis ücretiyle Galatasaray'a transfer olan Salih Dursun'un bu macerası, beklentilerin altında bir zamanda noktalandı.

Salih Dursun'un, bordo-mavili ekipte geçireceği 2 yılın ardından yeniden Galatasaray'a dönme durumu bulunurken, 2 milyon 750 bin avroya alınan oyuncu için Trabzonspor'a 1 milyon 750 bin avroya satın alma hakkı verilmesi dikkat çekti.

Salih Dursun, Galatasaray formasıyla geçirdiği yarım sezonda teknik direktör Roberto Mancini'nin gözüne giremedi ve yalnızca 6 maçta forma şansı buldu. Öyle ki Salih yedek kulübesinde iken Mancini stoper olan Semih Kaya'yı sağbek oynattı ve Salih'e şans vermedi.

Özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında süre almayı başaran ve bu kulvarda oynadığı 4 maçın 3'üne ilk 11'de başlayan genç futbolcu, Süper Lig'de 2 müsabakada sahaya çıktı. Salih Dursun, bu maçlarda toplam 361 dakika süre aldı.

Bu veriler Salih hakkında soru işaretlerini beraberinde getirirken Trabzonspor'da nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor