Saldırgan siyah giyinmişti!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı evinin bulunduğu sokağın girişinde ayağından vuran saldırganın, tanınmamak için siyah bir bere taktığı ve kaşkolla yüzünü kapattığı belirlendi.Sadece gözleri görünen saldırganı yakalamak için güvenlik güçlerinin

Saldırgan siyah giyinmişti!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı evinin bulunduğu sokağın girişinde ayağından vuran saldırganın, tanınmamak için siyah bir bere taktığı ve kaşkolla yüzünü kapattığı belirlendi.

Sadece gözleri görünen saldırganı yakalamak için güvenlik güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken olayın ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Karabük deplasmanı dönüşünde kulübün şoförü tarafından evinin bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu

Cemal Sokak'ın girişinde bırakılan Şakar'ın, sokak başında bulunan merdivenlerin yanındaki rampadan inerken arkasından yaklaşan 1.60 - 1.65 metre boyundaki saldırganın, yere doğru üç al ateş ettiği, kurşunlardan birinin Şakar'ın sağ ayak topuğuna isabet ettiği belirlendi.

Sadece gözlerini açıkta bırakacak şekilde yüzünü kamufle eden siyah montlu saldırganın, daha sonra Yavuz Selim Bulvarı istikametine kaçtığı tespit edildi. Olayın ardından yaklaşık 10 metre uzaklıktaki evine doğru yürüyen Şakar'ın vurulduğunu bir süre sonra anladığı da vurgulandı.

Sabah saatlerinde Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu olan Nevzat Şakar, evinde dinlenmeye çekildi. Şakar, "Kimseyle husumetim yok. Tehdit de almadım. Eve gireceğim sırada arkadan bana ateş edildi.

Daha sonra baktığımda kısa boylu üzerinde siyah mont olan bir kişinin sokak çıkışındaki Tanjant Yolu'na çıkan merdivenlerden kaçarak uzaklıştığını gördüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor