Sakota: Yarı finaldeyiz, mutluyuz

Medical Park Trabzonspor Başantrenörü Dragon Sakota yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını belirtti.  Sakota, maçın sonuna kadar iyi oynadık ve galibiyeti aldıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Serhat’a teşekkür ediyorum. Bize maçta enerji

Sakota: Yarı finaldeyiz, mutluyuz

Medical Park Trabzonspor Başantrenörü Dragon Sakota yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

 

Sakota, maçın sonuna kadar iyi oynadık ve galibiyeti aldıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Serhat’a teşekkür ediyorum. Bize maçta enerji getirdi. Kendi özel sebeplerimizden dolayı iki haftadır İstanbul'dayız. Onun için biraz enerji kaybı oldu. Oyuncularımdan bazıları grip hastalığına yakalandı. Buda bizi etkiledi. Çembere gitmekte ve çembere yakın topları almakta zorlandık. İkinci yarıda bunu düzenledik ve daha başarılı olduk. Benim için burada son 4?e kalmak önemli. Çünkü, birinci ligdeki ilk yılımız. İyi oynamadığımızı da biliyorum."

 

Sakota, maç sırasında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Miloseviç’in durumunun ise çekilecek rontgen filmi sonrasında belli olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor