Sakatlıklar sorun yaratacak

Sezon başından bu yana futbolcuların yeterli derecede koşmamasından yakınan ve her oyuncunun maç başına en az 500 metre daha fazla koşması gerektiğini anlatan Halilhodzic, "Takımla kamp döneminde yeterli çalışamadık. Sezon içinde lig ve Avrupa kupası maçl

Sakatlıklar sorun yaratacak
Sezon başından bu yana futbolcuların yeterli derecede koşmamasından yakınan ve her oyuncunun maç başına en az 500 metre daha fazla koşması gerektiğini anlatan Halilhodzic, "Takımla kamp döneminde yeterli çalışamadık. Sezon içinde lig ve Avrupa kupası maçları nedeniyle yüksek tempolu antrenman yapma olanağımız olmuyor" derken, milli takım maçları nedeniyle verilen arayı bir fırsata cevirdi.
 
Bayram tatilinin ardından günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerin teknik patronu Halilhodzic, özellikle sabah antrenmanlarında kondisyona yönelik ağır çalışma yaptırıyor. Akşam idmanlarında ise taktik ağırlıklı çalışma düzeni benimseyen Boşnak çalıştırıcı, takımı zorlu lig ve Avrupa maratonunda daha da hazır hale getirmeyi hedefliyor.
 
SAKATLIKLAR SORUN YARATACAK
Bordo mavili takım, milli ara sonrası sahasında konuk edeceği Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde bugün de sürdürdü.
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan kondisyon ağırlıklı antrenmana sakatlıkları bulunan Onur, Deniz ve Papadopoulos katılmadı, Özer, Aykut, Mustafa Akbaş, Yusuf ve Constant salonda çalıştı. Mustafa Yumlu ve Salih'in takımdan ayrı olarak yan sahada çalışmalarını sürdürdüğü antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Yatabare, Waris, Belkalem ve Medjani katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor