Sakatlıklar başına bela oldu!

Kayseri Erciyespor ile deplasmanda oynanacak olan maçla birlikte Spor Toto Süper Lige merhaba diyecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'i sakat oyuncular düşündürüyor.Her fırsatta takımın öz güven kazanması ve oturması için kazanmaları

Sakatlıklar başına bela oldu!

Kayseri Erciyespor ile deplasmanda oynanacak olan maçla birlikte Spor Toto Süper Lige merhaba diyecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic'i sakat oyuncular düşündürüyor.

Her fırsatta takımın öz güven kazanması ve oturması için kazanmaları gerektiğini dile getiren Boşnak çalıştırıcı, bu manada Kayseri Erciyesspor ile oynanacak olan müsabakaya büyük önem veriyor.

Diğer taraftan ise takımdaki sakat oyuncuların çokluğu tecrübeli teknik adamı istediği takımı kurmasında sıkıntı yaşatıyor. Yeni transferlerin ise henüz istenilen düzeye gelmemiş olması Boşnak çalıştırıcıyı takım içinde yeni arayışlara iterken, Kayseri Erciyesspor karşısına Rostov maçında farklı bir kadro ile çıkmanın planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler