Sakatların son durumu

Souleyman Bamba: Fildişi Sahilli stoper, dizindeki sakatlık nedeniyle Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında oynayamadı. Tecrübeli futbolcunun büyük bir ihtimalle sezonun ilk devresini kapattığı öğrenildi.Marc Janko: Tecrübeli forvetin Gençlerbirliği ve

Sakatların son durumu

Souleyman Bamba: Fildişi Sahilli stoper, dizindeki sakatlık nedeniyle Gençlerbirliği ve Kayserispor maçlarında oynayamadı. Tecrübeli futbolcunun büyük bir ihtimalle sezonun ilk devresini kapattığı öğrenildi.

Marc Janko: Tecrübeli forvetin Gençlerbirliği ve Kayserispor maçının kadrosuna alınmaması şaşkınlık yaratmıştı. Janko’nun bileğinde bir sorun olduğu, kupadaki Kasımpaşaspor mücadelesinde oynamasının zor olduğu belirtildi. Ligdeki Büyükşehir Bld. karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Gustavo Colman: Yıldız futbolcu, adalesindeki çekme nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyememişti. Arjantinli yıldızın Kasımpaşa maçında sahaya çıkabilmesi için doktorlar seferber oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler