Sakatlar yetişecek

Burak Yılmaz ve Volkan Şen Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Süper Lig’in son maçında deplasmanda oynanan Orduspor karşılaşmasında ayağına aldığı darbe nedeniyle hafif bir sakatlık yaşayan ve ilk iki antrenmana çıkmayarak kondisyon salonda çal

Sakatlar yetişecek

Burak Yılmaz ve Volkan Şen Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

 

Süper Lig’in son maçında deplasmanda oynanan Orduspor karşılaşmasında ayağına aldığı darbe nedeniyle hafif bir sakatlık yaşayan ve ilk iki antrenmana çıkmayarak kondisyon salonda çalışan Bordo-Mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Volkan Şen, Süper Final maçında Fenerbahçe ile pazar günü deplasmanda oynanacak olan derbi maça yetiştirilmeye çalıştırıldığı öğrenildi.

 

Bu iki oyuncu hakkında konuşan kısa bir konuşma yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Teknik Direktör Şenol Güneş, “Burak ve Volkan’ın tedavileri sürüyor.

 

Fenerbahçe maçına kadar bu iki oyuncumuzu yetiştirmeye çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor