Sakarya'ya galibiyet için gideceğiz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da kulüp başkanı Metin Özke, Sakarya deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyledi. Özke, Geçen hafta Kocaelispor ile berabere kalarak kendi sahalar

Sakarya'ya galibiyet için gideceğiz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da kulüp başkanı Metin Özke, Sakarya deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyledi.

 Özke, Geçen hafta Kocaelispor ile berabere kalarak kendi sahalarında çok önemli 2 puan kaybettiklerini belirtti. İç sahada puan kaybetmek istemediklerini ifade eden Özke, ''Artık önümüzde zorlu Sakaryaspor deplasmanı var. Geçen haftadan beri bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İyi de bir hazırlık dönemi geçirdik. Öncelikle Sakarya deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Rakibimiz geçen hafta farklı mağlubiyet oldu. Bizim de en büyük isteğimiz bu zorlu deplasmandan 3 puan almak.

1461 Trabzon olarak alacakları saha sonuçlarıyla moral bulmak istediklerini ifade eden Özke, ''Maalesef ligde sezon başında hedef koyduğumuz yerin çok uzağındayız. Devre arasına kadar en az puan kaybı ile gitmek istiyoruz. Devre arasında takıma yapacağımız transferlerle kadro sıkıntımızı aşmak istiyoruz'' dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor