Şakar'dan teofilo açıklaması

Trabzonspor’un baş ağrısı haline gelen Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez’le ilgili Nevzat Şakar’dan sıcak açıklama. Şakar, Teofilo ile ilgili Kolombiya’da transferin 10 Şubat’ta sona erdiğini belirterek, “Teofilo konusunda şuanda bir gelişme yok. Biz m

Şakar'dan teofilo açıklaması

Trabzonspor’un baş ağrısı haline gelen Kolombiyalı oyuncu Teofilo Gutierrez’le ilgili Nevzat Şakar’dan sıcak açıklama. Şakar, Teofilo ile ilgili Kolombiya’da transferin 10 Şubat’ta sona erdiğini belirterek, “Teofilo konusunda şuanda bir gelişme yok. Biz menajerini onu satmakla veya kiralamakla ilgili yetkilendirdik. Yalnız Türkiye’deki gibi değil Kolombiya’da transfer 10 Şubat’a kadar devam ediyor. Artık futbola devam etmek istiyorsa gelir bizimle anlaşır futbol hayatına devam eder. Aksi taktirde yapacağı bir şey yok” dedi.

 

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor