Şakar'dan Şenol Güneş cevabı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamaların ''istifa ettiği'' şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi.  Şakar, yaptığı açıklamada, hafta içinde Şenol Güneş ile gelecek sezonun programı ve transfer kon

Şakar'dan Şenol Güneş cevabı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş'in yaptığı açıklamaların ''istifa ettiği'' şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi. 

 

Şakar, yaptığı açıklamada, hafta içinde Şenol Güneş ile gelecek sezonun programı ve transfer konusunda görüşmeler yaptıklarını anımsattı. 

 

Güneş'in Trabzonspor Külübü'nün internet sitesinde bugün yayımlanan açıklamalarının ''istifa'' olarak algılanmaması gerektiğini belirten Şakar, ''Bu sezon olağan dışı bir sezondu. Hem yönetimi hem futbolcuları hem de teknik kadroyu gelişen olaylar yordu. O yorgunluğunun vermiş olduğu ifadelerdi'' dedi. 

 

Trabzonspor'un teknik direktör Şenol Güneş'e ihtiyacının olduğunu vurgulayan Şakar, ''Şenol hoca Trabzonspor'dan hiçbir yere gidemez. Tekerlekli sandalyede de olsa gidemez. Trabzonspor'un ona ihtiyacı var.

O da bunun bilincinde. Trabzonsporlular, hocalarını çok seviyor. Trabzonspor'a yapacağı daha çok hizmetler var.

 

Transfer çalışmalarını da onun verdiği rapor doğrultusunda sürdürüyoruz. O da birkaç gün dinlenecek...

 

Artık bu konunun olumsuz şekilde bir daha gündeme gelmesini istemiyoruz'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor