Şakar'dan şampiyonluk açıklaması

Asbaşkanı Nevzat Şakar, hafta sonunda Gaziantepspor'la zorlu bir karşılamaya çıkacaklarını hatırlattı. Ligin kalan haftalarında hiç kaybetmeyeceklerine inandığını vurgulayan Nevzat Şakar, "Kazandığımız sürece rakibimizin hata yapacağına da inanıyoruz. Biz

Şakar'dan şampiyonluk açıklaması

Asbaşkanı Nevzat Şakar, hafta sonunda Gaziantepspor'la zorlu bir karşılamaya çıkacaklarını hatırlattı. Ligin kalan haftalarında hiç kaybetmeyeceklerine inandığını vurgulayan Nevzat Şakar, "Kazandığımız sürece rakibimizin hata yapacağına da inanıyoruz. Biz fair play çizgisinde davranıyoruz. Ama rakibimiz öyle değil. Yine de şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" diye konuştu. Teknik direktör Şenol Güneş'le sürekli olarak diyalog halinde olduklarını belirten Nevzat Şakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCULARIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAM"

"Ona ve teknik heyete olan inancımız tam. Çok özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Camiamızın manevi desteğini de arkalarında hissediyorlar. Gaziantepspor güçlü bir takım. Dolayısıyla zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. Onların da bir hedefi var. Ama biz bu aşamadan sonra kaybetmemeliyiz. Böyle bir lüksümüz yok. Kazanacağız ve rakibimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler