Şakar'dan önemli açıklamalar

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bir maç kaybetmeyle Bordo-mavili takımın hiç bir zaman iddiasından ve hedefinden uzaklaşmayacağını belirterek, hiç kimse paniğe kapılmasın sonunda gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.Spor Toto Süper Lig'de hafta s

Şakar'dan önemli açıklamalar

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bir maç kaybetmeyle Bordo-mavili takımın hiç bir zaman iddiasından ve hedefinden uzaklaşmayacağını belirterek, hiç kimse paniğe kapılmasın sonunda gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan lig lideri Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, geçen hafta İstanbul'da Beşiktaş'a 2-1 yenilen ve ardından ligde Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak kente ağır yara alarak dönen bordo-mavili takımın antrenmanını soğuk havaya rağmen Trabzonspor kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda taraftarın gelerek destek vermesi yönetim kurulunu duygulandırdı.


"TARAFTARLARIMIZ BİZE GÜVENSİNLER"
Trabzonspor kurul üyelerinin ve yöneticileri ile birlikte taraftarların desteğinin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Nevzat Şakar, "Kurul Başkanlarımız ve yöneticilerinin bizleri ziyareti bizi fazlasıyla memnun etti. İnşallah Antalyaspor maçında daha önce kaybettiğimiz puanların açısını çıkartırız. Bir maç kaybetmekle Trabzonspor hiç bir zaman iddiasında ve hedeflerinde uzaklaşmaz. Taraftarlarımız da Antalyaspor maçına gelerek takımlarını 90 dakika boyunca desteklerler. Maçı kazanırız ve
yolumuza da tekrar devam ederiz" dedi. "Trabzonspor camiasında karamsar bir havanın olduğunu düşünmüyorum" diyen Nevzat Şakar şöyle konuştu:
"Lig uzun bir maraton oynayacağımız 15 maç daha var. Bizim hedefimiz maç kaybetmemek ama ilerleyen haftalarda puan kayıpları tekrar yaşanabilir. Futbolda bunlar var. Rakiplerimizde kaybedecek ama Trabzonspor olarak mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. Taraftarımızdan isteğimiz bir maç kaybetmeyle umutlarını kırmamalarıdır. Sonuna kadar destek olsunlar. Bizlere, teknik kadroya ve futbolculara güvensinler. Oyuncularımız aslanlar gibi bu maçların üstesinde gelip hedefine ulaşacaktır."


"ŞİŞİRME BALONLARDIR"
Bir basın mensubunun Fenerbahçe'nin, Trabzonspor maçını kazanmasının ardından Sarı-lacivertli takımın şampiyon olacağı şeklinde kamuoyunda oluşan havayı sorması üzerine Şakar, "Bunlar şişirme balonlardır. Tabi ki Fenerbahçe bize karşı iyi ve güzel futbol oynadı. Galip geldi kendilerini kutluyorum. Hiç kimse paniğe kapılmasın biz sonunda gülen taraf olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor