Şakar'dan önemli açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş'la oynadıkları ve 2-1 kaybederek veda ettikleri kupa maçını unuttuklarını ve tek düşüncelerinin Fenerbahçe'yi yenmek olduğunu söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan

Şakar'dan önemli açıklama

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş'la oynadıkları ve 2-1 kaybederek veda ettikleri kupa maçını unuttuklarını ve tek düşüncelerinin Fenerbahçe'yi yenmek olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Trabzonspor'da Asbaşkan Şakar, yaptığı açıklamada, "Kupa maçını unuttuk; artık tam anlamıyla Fenerbahçe maçına odaklandık. Moralimiz yerinde, her şey yolunda; kazanıp dönmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin taraftarı bizi hiç ilgilendirmiyor, biz iyi bir ekibiz. İyi futbol oynuyoruz. Futbolcularımız her türlü baskıyı kaldırabilecek yetkinlikteler. Centilmence bir maç olsun; ama tabii ki kazanan taraf biz olalım." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ KUPA MAÇINDA DOĞRU YAPTI
Trabzonspor için asıl hedefin lig şampiyonluğu olduğunu belirten Şakar, "Teknik direktörümüze güveniyoruz. Beşiktaş maçındaki seçimleri doğrudur. Bir şanssızlık yaşadık o maçta. Biz şampiyon olmak istiyoruz; olacağız. Bizim asıl hedefimiz lig şampiyonluğudur." dedi.

Teknik direktörleri Şenol Güneş'in de Fenerbahçe teknik sorumlusu Aykut Kocaman'ın da Türk futbolu için bir değer olduğunu belirten Şakar, 'Güneş ve Kocaman zaman zaman yanlış anlaşılabilecek açıklamalar yapabilir. Türk futbolu için Şenol Güneş de Aykut Kocaman da bir değerdir; onlar bazen yanlış da anlaşılabiliyorlar; ama önemli olan dostluktur. Trabzonspor ve Fenerbahçe her ne kadar rakip olsalar da kardeş kulüplerdir. Bu nedenle aramızda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum." diye konuştu. Şenol Güneş İSTERSE TRANSFER YAPARIZ

Nevzat Şakar, şu an için transferi düşünmediklerini ifade ederek, "Eren Albayrak ve Muhammet Demir ileriye dönük olarak düşünülebilecek futbolcular. Bizim alıp, direkt oynatacağımız bir futbolcuyla ilgili şu anda çalışmamız yok; fakat teknik direktörümüz talep ederse 1 Şubat'a kadar bir transfer yapabiliriz." diye konuştu.

Asbaşkan Şakar, Trabzonspor taraftarından takımı sonuna kadar destekleklemelerini istediklerini, kazanan tarafın bordo - mavili ekip olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor