Şakar'dan cinci hoca tepkisi!

Trabzonspor'a suç bulmaya çalışan basın bu haberdende başarısız çıktı. Ek klasörde yer alan bir görüşmede Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde garson olarak çalışan Renad Sezer'in Sakarya'dan bir hoca tanıd

Şakar'dan cinci hoca tepkisi!

Trabzonspor'a suç bulmaya çalışan basın bu haberdende başarısız çıktı. Ek klasörde yer alan bir görüşmede Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde garson olarak çalışan Renad Sezer'in Sakarya'dan bir hoca tanıdığı ve bu hocayla Fenerbahçe maçında büyü yapması için anlaşması yönünde iddia var. Ancak Trabzonspor'a ilişkin herhangi bir suç unsuru bulunamadı vede Renad Sezer savcılıkça serbest bırakıldı.

Renad Sezer'in Sakaryalı Dursun hocayla muska ve büyü yapması konusunda anlaştıktan sonra Asbaşkan Nevzat Şakar'ı arayıp fiyat konusunda bilgi vermesi ek klasörlerde yer alıyor.

İbrahim Akın'ın teşvik primi almadan önce Erzurumlu İmam Ahmet Kangı'dan caiz mi diye fetva istemesi, uzun süre kamuoyunu meşgul etmişti. Ancak şike-teşvik sanıklarının hocalardan medet umduğu ilk ve tek olayın bu olmadığı ortaya çıktı. Trabzonlular da şampiyonluk maçında F.Bahçe'ye büyü yapmak için Sakaryalı bir cinci hoca ile temasa geçmiş!

16. AĞIR Ceza Mahkemesi'ne sunulan ek delil klasörlerinde Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde garson olarak çalışan Renad Sezer'in Sakaryalı Cinci Hoca Dursun'la büyü konusundaki anlaşmalarını ortaya çıkaran tapeleri de yer aldı.

POLİS TEŞVİKTEN ŞÜPHELENDİ
SORUŞTURMAYI yürütenler, Şakar ile Renad Sezer'in içinde '300 milyar' geçen telefon konuşmasının 22 Mayıs'taki Sivas-F.Bahçe maçında ödenecek teşviğin pazarlığı olmasından şüphe ediyor. Ancak Renad Sezer, bu paranın teşvik değil büyü-muska parası olduğuna yönelik ifade veriyor.

ASIL ismi Renad olmasına karşın Reşat olarak tanınan Trabzonlu taraftar, ifadesinde Sivas maçında F.Bahçe'ye nasıl büyü ve muska yaptırma girişiminde bulunduklarını şöyle anlattı:

BERABERE BİTSİN YETER
'FANATİK bir Trabzonspor taraftarı olarak Trabzonspor'un şampiyon olabilmesi için kendimce hiçbir kimseden bir talimat almadan Sakarya ilinden tanıdığım ve çevresinde cinci hoca olarak ün yapmış Dursun isimli şahsı, kullanmakta olduğum 0538 855.. .. numaralı hattan aradım ve kendisinden Sivasspor-F.Bahçe maçının berabere sonuçlanması amacıyla büyü veya muska yapıp yapmayacağını sordum.

SAKARYA ilinde bulunan Dursun isimli şahıs benden yaklaşık 300 bin lira para istedi. Ben de bu görüşmeyi Trabzonspor Kulübü yöneticisi Nevzat Şakar'a ilettim. Nevzat Şakar da bana 'Git oğlum olmaz öyle iş, saçmalama' diyerek bu konuyu kapattı. Bunun haricinde başka bir görüşmem yoktur.

DURSUN isimli şahsın açık kimliğini ve adresini bilmiyorum. Sadece Hendek Merkeze bağlı bir köyde oturduğunu biliyorum. Dursun isimli şahsa ait telefon numarasını sildiğim için hatırlamıyorum. Yukarıda belittiğim gibi bu şahıs ile kendi inisiyatifim ile görüştüm. Kimseden talimat almadım.'

SUÇ UNSURU BULUNMADI
SAVCILIK bu ifadeden sonra Renad Sezer'i serbest bıraktı. Nevzat Şakar'a yöneltilen suçlamalar arasında iddianamede Sivas-F.Bahçe maçıyla ilgili teşvik primi yer almıyor. Şakar, menajer Ahmet Bulut'u tehdit etmek ve F.Bahçe-A.Gücü maçıyla ilgili teşvik primi teşebbüsünden yargılanıyor.

İŞTE O KONUŞMA
NEVZAT ŞAKAR: Alo
REŞAT: Nevzat abi ben Reşat
NŞ: Ha Reşat buyur
R: Demin aradım da herhalde müsait değildin
NŞ: He he değildim
R: Konuştuk kendisiyle
NŞ: He
R: Dedi 300
NŞ: 300 ne
R: Bin lira
NŞ: 300 milyar mı
R: He he
NŞ: Tamam iyi bir düşüneyim ben
R: Düşün ona göre ben de cevap vereceğim eğer yani he dersen gelecek
NŞ: Parayı peşin mi istiyor
R: Yok abi iş bittikten sonra öyle peşin ne alakası var
NŞ: İyi bir düşüneyim bakayım
R: Bir düşün de ben de ona göre cevap vereyim akşama otobüsüyle çıkar gelir
NŞ: Tamam
R: Tamam abi
NŞ: Tamam sağ ol

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler