Şakar'dan Bakana Teşekkür

Trabzonspor'da bayramlaşma törenine katılan , Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar açıklamalarda bulundu.Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor Kulübü'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, ''Bugün bu birlikteliği sürdürmenin mut

Şakar'dan Bakana Teşekkür

Trabzonspor'da bayramlaşma törenine katılan , Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar açıklamalarda bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor Kulübü'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde, ''Bugün bu birlikteliği sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra inşallah Trabzonspor daha da çok hak ettiği yere gelecek'' dedi.

Bakan Bayraktar, futbolun dünyada çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, ''Trabzon'da daha da önemli. Trabzon'un adeta anayasası oldu futbol. Trabzonsporumuz da bizim her şeyimiz oldu. Şu anda Trabzonspor olarak durumumuz çok iyi. Moralimiz de düzeliyor. Trabzonspor iyi olursa, Trabzon'un morali düzelir. Trabzon'un morali düzelirse, Türkiye'nin de morali düzelir. Çok önemli bu. İnşallah hem Avrupa'da, hem de ligde iyi neticeler alacağız'' diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş'i tebrik eden Erdoğan Bayraktar, şöyle devam etti: 'Futbolcularımızın da hepsini alnından öpüyorum. Yöneticilerimizi de tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Biz biriz, bütünüz. Trabzonspor'u bu kadar manevi demeyeceğim ama hakikaten maddiyatın, fiziğin ötesinde bir boyuta getiren, Trabzon'un bu anlayışıdır. Bugün de bu birlikteliği sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra inşallah Trabzonspor daha da çok hak ettiği yere gelecek. Tesis bakımından, altyapı bakımından olsun, moral bakımından olsun, alacağı başarılar bakımından olsun, mutlaka hak ettiği yere gelecek. Bu bakımdan ben tekrar hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bu bayram inşallah vatanımıza, milletimize, İslam alemine birlik, beraberlik getirir. Allah, vatanımızı, milletimizi kazalardan, belalardan, felaketlerden korur. Vatanımızın, milletimizin güçlenmesine vesile olur. Trabzon'umuzun da Türkiye'de ve dünyada marka şehir özelliğini artırmasına vesile olur. Trabzonsporumuz da inşallah hak ettiği başarıları, şampiyonlukları ziyadesiyle yakalar.''

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise tüm Türkiye'nin ve Müslüman aleminin bayramını kutlayarak, Bakan Bayraktar'ın kendileriyle birlikte olmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. Trabzonspor'un ilkleri yapan bir takım olduğunu vurgulayan Güneş, ''Trabzonspor, futbolda ihtilali yaptı. Trabzon, ürettiği ile yarışan, duruşuyla topluma örnek olan bir kent. Ama futbol bir oyun. Kazanırsınız, kaybedersiniz. Bu dostluğa, barışa, sevgiye katkı yapmalı. Ama sayın bakanımızın yaptıkları çok daha önemli. Daha önce yaptığı işlerle, ürettiğiyle Türkiye'yi inşa ediyor'' ifadelerini kullandı.

 

Güneş, Bayraktar'ın Türkiye'yi yeniden yapılandırdığını söyleyerek, ''Bir vizyon çiziyor. Aynı anlayışı şimdi bakan olarak devreye soktu. Tabi çok gurur, mutluluk verici. Onunla iftihar ediyoruz. Çok daha büyük sorumlulukları var. Şanssız bir dönem olmasına rağmen üstesinden geleceğini düşünüyoruz. Maalesef depremde çok insanımızı kaybettik. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. En kısa sürede devletimiz yaraları sarmaya çalışıyor. O gün de söyledik, devlete bırakmadan biz de hep beraber halk ile bütünleşerek bunu yapmalıyız'' şeklinde konuştu. Sporcu, iş adamı, siyasetçinin bu ülkenin geleceği için hep çalıştığını kaydeden Şenol Güneş, ''Umarım ki bakanımızın yakınlığı, sıcaklığını biz de ona hissettiririz, ona enerji veririz. Çünkü, bu günlerde onun ihtiyacı var. Yeni bir dönem, daha zorluklar olacaktır. Bu desteği birlikte verirsek hem Trabzon, hem Türkiye kazanır bundan. Zaten Türkiye, parlayan bir yıldız. Son yıllara baktığınızda dünya arenasında oldukça üst seviyede duruşuyla, yapısıyla, insanıyla çok üst seviyede, umarım ki bu devam eder'' dedi.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar da, ''Sayın bakanımızı aramızda görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Dünkü güzel galibiyet ve bakanımızın burada olması bizi keyiflendirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Akyazı'da Trabzonspor'a yapacağı katkılardan dolayı şimdiden kendilerine çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu. Bu arada, törene şehir dışında olan kulüp başkanı Sadri Şener ve Kayserispor maçının ardından kendilerine 2 gün izin verilen futbolcular katılmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler