Şakar'dan Aziz Yıldırım açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, kimsenin tutuklu olmasından memnunluk duyacak kulüp ve insanlar olmadıklarını belirterek, "Aziz Yıldırım inşallah hürriyetine kavuşur" dedi. Şakar, Yıldırım'ın mahkemede Trabzonspor'a yönelik yaptığı açıklamaları ise iç

Şakar'dan Aziz Yıldırım açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, kimsenin tutuklu olmasından memnunluk duyacak kulüp ve insanlar olmadıklarını belirterek, "Aziz Yıldırım inşallah hürriyetine kavuşur" dedi. Şakar, Yıldırım'ın mahkemede Trabzonspor'a yönelik yaptığı açıklamaları ise içinde bulunduğu psikolojiye bağladı.

 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe maçına yönelik ve şike davasında Aziz Yıldırım'ın mahkemede Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Şakar, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili iddialara da açıklık getirdi.

 

Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın ligde oynayacakları normal müsabakalardan biri olduğunu belirten Şakar, "Takımımız hafta boyunca bu maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Cezalı oyuncumuz Zokora'nın olmayacağı maça tam kadro olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bu müsabakaya en iyi şekilde oyuncularımız hırslı, arzulu ve istekli bir şekilde hazırlanıyor. Şampiyon olamazsak bile Fenerbahçe ile oynayacağımız maçı kazanıp 2.'lik mücadelesi vererek Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz. Rakibimizle 10 puan olan farkı 7'e indirebilirsek Süper Final maçlarına 3 puan geriden girmek bizim için bir avantaj olacaktır" dedi.

 

"AZİZ YILDIRIM İNŞALLAH HÜRRİYETİNE KAVUŞUR"

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'in, "Trabzon'daki maça Aziz Yıldırım'la gitmek istiyoruz" şeklindeki ifadesi ve Aziz Yıldırım'ın mahkemede Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamaları da değerlendiren Şakar, "Aziz Yıldırım, inşallah hürriyetine kavuşur. Bir an önce çıkar. Biz kimsenin içeride olmasından memnunluk duyacak bir kulüp ve insanlar değiliz. Yaptığı açıklamaları ise oradaki psikolojisine bağlıyorum. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Olay zaten yüce Türk adaletine intikal etmiş durumda.

 

Adaletin en doğru ve en sağlıklı kararı vereceğini düşünüyorum. Aziz Yıldırım ve ekibi gelirse de Trabzon insanının misafirperverliğini en iyi şekilde göstermek isteriz" ifadesini kullandı.


"ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ AZ AMA YOKDA DEĞİL"

Şakar, şampiyonluk şansı için ise, "Gerçekçi olmak lazım. Şansımız tabiki az ama hiç yok da değil. 2. olup Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynamak da bizim için başarı olacaktır. Çünkü kulüp olarak baya sıkıntılar yaşadık. Rakiplerimize göre çok maç oynadık ve dedikodular oyuncularımızı yıprattı. O yüzden bu yılı kulüp açısından kayıp bir yıl olarak görüyorum. İnşallah Süper Final müsabakalarında 2. oluruz ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme maçları oynarız" dedi.

 

TARAFTARA MESAJ

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sahalarında oynadıkları maçlardan ötürü hiç ceza almadıklarını belirterek, "Bu yıl sahamızda oynadığımız maçlardan ötürü hiç ceza almadık. Bu çok önemli bir durum. Centilmenlik sıralamasında Trabzonspor, 3. sırada yer alıyor. Sahamız hiç kapanmadı. Trabzonspor diğer takımlara olduğu gibi Fenerbahçe'ye de dostluk ve centilmenliğini gösterecektir. Buna inanıyorum. Zaten seyircimizi Türkiye'de en bilinçli seyircilerden biridir. Taraftarlarımızdan şüphe duymuyorum.

Taraftarlarımız 90 dakika boyunca takımımızı destekleyeceklerdir" şeklinde konuştu.

 

"BURAK YILMAZ İÇİN RESMİ BİR TEKLİF GELMEDİ"

Dış transferde çalışmaları sürdürdüklerini belirten Şakar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzleme ve araştırma komitemiz dış transferde araştırmalarına devam ediyor. Yaklaşık 15-20 gün sonra bir rapor gelir ve alınacak oyuncuların seçimi yapılır. Biz de kulübümüz ihtiyaçları doğrultusunda eksik yerlerimize oyuncuları katarız. Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde 5 milyon Euro getirir ve gider maddesi vardır. Şu ana kadar bize Burak Yılmaz'la ilgili ulaşan resmi bir teklif yok. Ama ben Burak'ın Avrupa dahi olsa Trabzonspor'u bırakıp gideceğini düşünmüyorum. Konuşmalarımızda kendisi öyle söylüyor.

 

Burada memnun olduğunu rahat ve huzurlu olduğunu belirtiyor. Çünkü Burak'ın başında bazı deneyimler geçti o da bunun bilincinde Trabzonspor'da kendini buldu. Önemli bir oyuncu olduğunu Trabzonspor'da kabul ettirdi ve bizden ayrılıp başka bir yere gideceğini şahsen düşünmüyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler