Şakar: Ziegler'den biz vazgeçtik!

Trabzonspor yönetimi'nden, "Ziegler, Trabzonspor'u reddetti, Fenerbahçe'ye gitti" haberlerine tepki geldiTrabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, "Sürekli çelişkili sözler veren Ziegler'den biz vazgeçtik. İsviçre'ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince almamız i

Şakar: Ziegler'den biz vazgeçtik!

Trabzonspor yönetimi'nden, "Ziegler, Trabzonspor'u reddetti, Fenerbahçe'ye gitti" haberlerine tepki geldi

Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, "Sürekli çelişkili sözler veren Ziegler'den biz vazgeçtik. İsviçre'ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince almamız için çok uğraştılar, ama iş işten geçmişti" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, "Zigler, Trabzonspor'u reddetti, Fenerbahçe'ye gitti" haberlerine tepki gösterdi. Asbaşkan Nevzat Şakar, Reto Ziegler'in sürekli olarak çelişkili sözler verdiğini belirterek, "Biz Ziegler için önce kulübüyle, sonra da kendisi ile görüştük ve anlaştık. Ama bir gün önce verdiği sözleri bir gün sonra tamamen unuttu. Biz de çelişkili ifadeler kullanan bu futbolcudan vazgeçtik.

İsviçre'ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince babası, amcası, menajerleri, sürekli onu almamız için bizi aradı. Ama iş işten geçmişti. Bu arada devreye giren bazı kişilerde oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler