Şakar ve Şener Suçsuzdur

Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:"İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yürütülen şike davasının karar duruşmasının ardından gelinen süreçte Başkanımız Sayın Sadri Şener ile Asbaşkanımız Sayın Nevzat Şakar’ın be

Şakar ve Şener Suçsuzdur

Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:


"İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yürütülen şike davasının karar duruşmasının ardından gelinen süreçte Başkanımız Sayın Sadri Şener ile Asbaşkanımız Sayın Nevzat Şakar’ın beraatlerine karar verilmiş olması camiamız açısından büyük bir sevinç ve övünç kaynağıdır.
 

 

Soruşturmanın başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana sergilediğimiz duruşun ne kadar doğru ve yerinde olduğu mahkemenin bu kararıyla bir kere daha ispatlanmıştır.

Kulübümüz, adli yargılamanın ilk gününden beri Yüce Türk adaletine olan güvenini her fırsatta yinelemiş, bu konudaki tavrından da asla taviz vermemiştir.

Tek ve en büyük beklentimiz Türk futbolunda böylesi talihsizliklerin bir daha yaşanmaması yönündedir. Trabzonspor Kulübü olarak yeşil sahalardaki tüm mücadelemiz bugüne kadar her zaman futbolun oyun kuralları ve Fair-Play çerçevesinde olmuş, bundan böyle de aynı şekilde devam edecektir.

Son mahkeme kararı, geçtiğimiz sezon oyuncularımızın alın terleriyle vermiş oldukları mücadelenin ne kadar anlamlı ve yerinde olduğunu ortaya koymuş, hakkımızın hangi sonuç olduğunu da belgelemiştir.

Dileğimiz futbolun içerisindeki tüm unsurların mahkemenin verdiği bu kararla ilgili olarak yeniden özeleştirisini yapması, yeni haksızlıkların yaşanmaması için üzerine düşen sorumluğu yerine getirmesidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadelerine yer verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor