Şakar: 'Transferler hızlanacak'

 İç transfer çalışmalarını geçen sezon tamamlayan, dış transferde ise Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol yapan Trabzonspor'da, yarından itibaren transferde hareketliliğin başlayacağı bildirildi.     Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, ge

Şakar: 'Transferler hızlanacak'

 

İç transfer çalışmalarını geçen sezon tamamlayan, dış transferde ise Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol yapan Trabzonspor'da, yarından itibaren transferde hareketliliğin başlayacağı bildirildi.

     Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, geçen hafta yaşanan gelişmelerin ardından tekrar transfere ağırlık vereceklerini belirterek, ''Transfer ile ilgili son durumun değerlendirileceği bir toplantı yapacağız. Yarından itibaren transferde hareketlilik başlayacak'' dedi.

     Şakar, Licester City'in Fildişi Sahilli oyuncusu Souleymane Bamba'nın kulübüyle anlaşma yapılmadığını söyledi.

    

     Umut ile ilgili girişim yok

    

     Bu arada, Trabzonspor'un transfer gündeminde, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen eski oyuncusu Umut Bulut'un olmadığı öğrenildi.

     Bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun, bu futbolcunun transferi konusunda bugüne kadar herhangi bir girişim yapmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor