Şakar o görüşmeyi anlattı!

TRABZONSPOR’UN BAŞKENT ÇIKIŞINevzat Şakar; Başkanımız, Necmettin Aytekin, Bakan Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar ve ben Ankara’da Başbakanımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretin sebebi UEFA kriterlerine göre biz Avni Aker’de oynayamıyorduk. Bunun için zaman ve eko

Şakar o görüşmeyi anlattı!

TRABZONSPOR’UN BAŞKENT ÇIKIŞI

Nevzat Şakar; Başkanımız, Necmettin Aytekin, Bakan Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar ve ben Ankara’da Başbakanımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretin sebebi UEFA kriterlerine göre biz Avni Aker’de oynayamıyorduk. Bunun için zaman ve ekonomik külfet gerekiyor. Bizim ziyaretimizin de Alex’le  veya Fenerbahçe ile alakası yok. Başbakanımız istediklerimizi yerine getireceklerini Bakanımız Faruk Özak’a söylediler. Kriterler yerine getirilecek ve Trabzon’da oynayacağız. Bu ziyareti yapmasaydık, maçımızı İstanbul Olimpiyat stadında oynayacaktık. Biz Seyircimizi bu haktan mahrum etmek istemiyoruz. Bu ziyaret konusunda da hem camiadan hem de siyasilerden tepki aldık. Ama biz ne yaptıysak Trabzonspor’un menfaati için yaptık.

UEFA kriterlerinin daha da zorlaştığını söyleyen Şakar; “Geçen yıl Trabzon’da bir UEFA maçı oynandı ama bu yıl kriterler zorlaştı ve önümüzdeki yıllarda da daha da zorlaşması bekleniyor. bu yıl oynan

Başbakan Avni Aker için Bakan Özak’a girişimde bulundu. Avni Aker’e Yaklaşık 6 trilyon 40 milyar maliyet yatırılacak.

TRABZONSPOR KALAN DÖRT MAÇIN AYNI SAATTE OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDU? ESKİŞEHİR MAÇININ GÜNÜNÜ DEĞİŞTİREMEZ MİYDİ?

Ligde Daha önce de Fenerbahçe aynı olayı yaşamıştı.  Şenol Hocanın da bu takvimden haberi vardır mutlaka. Ama 10 gün öncesinde bir girişimde bulunduk ama sonuç alamadık.

BİZ ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Trabzonspor artık balık değil biz büyük bir camiayız. Kimse bizi yiyemez. İddialı konuşuyorum ki biz tüm olanlara rağmen şampiyon olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor