Şakar karar beklenen yönde

Trabzonspor As başkanı Nevzat Şakar dün UEFA’nın almış olduğu kararı değerlendirdi. Karar Olumlu ve beklenen yöndeŞakar UEFA’nın kararının bu yönde olacağını tahmin ettiklerini ifade ederek “ yerinde bir karardı. Fenerbahçe’nin gelen yazıda yer bulmaması

Şakar karar beklenen yönde

Trabzonspor As başkanı Nevzat Şakar dün UEFA’nın almış olduğu kararı değerlendirdi.

 

Karar Olumlu ve beklenen yönde

Şakar UEFA’nın kararının bu yönde olacağını tahmin ettiklerini ifade ederek “ yerinde bir karardı. Fenerbahçe’nin gelen yazıda yer bulmaması beklenen bir durumdu. Bizim ile ilgili bir durum olmadığını biz zaten biliyorduk.”dedi.

 

Herşey Trabzonspor için

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarının her geçen gün hızlandığını söyleyen Şakar, “ transfer çalışmalarımız olumlu yönde ilerliyor. Trabzonspor’un başarısına başarı katacak yıldızları kadromuza eklemek için elimizden geleni yapacağız.”şeklinde konuştu

 

Sol Bamba hafta sonu burada

Trabzonspor’un İngiltere Liginden Transfer edilen Sol Bamba’ında hafta sonu Trabzon’a geleceğini ifade eden As başkan Nevzat Şakar, “ İngiltere’den almış olduğumuz Fil Dişili oyuncu Bamba hafta sonu bir aksilik çıkmaması durumunda Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Bu oyuncu Trabzonspor’a çok şey katacağına inanıyorum.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor