Şakar istifadan vazgeçirildi

Trabzonspor da istifası gündemde olan Asbaşkan Nevzat Şakar'ın başkanlık yaptığı yönetim Kurulu toplantısı az önce sona erdi.2 saate yakın süren toplantında isktifa çıkmadı. Şakar görevini sürdürecekYönetim kurulu toplantısının ardandan genel sekreter has

Şakar istifadan vazgeçirildi

Trabzonspor da istifası gündemde olan Asbaşkan Nevzat Şakar'ın başkanlık yaptığı yönetim Kurulu toplantısı az önce sona erdi.

2 saate yakın süren toplantında isktifa çıkmadı. Şakar görevini sürdürecek

Yönetim kurulu toplantısının ardandan genel sekreter hasan Yener toplantı ile ilgili açıklamayı yaptı. Yener "Herkes görevinin başında istifa gibi bir durum söz konusu değil. Öyle gündemi olan bir toplantı değildi. Toplantıda yazılan çizilenler konuşuldu."dedi.

Başkan Sadri Şener'in kırgınlığı varmı şeklindeki bir soruyada Yener "Başkanımızın kırgınlığı konusunda yöneticimiz Emin Kahraman kendisiyle konuştu"

Yener konuşmasının son bölümünde "Kamuoyunda sanki bir şey varmış gibi gösterildi. Herkes görevinin başında herkes görevini sürdürecek Trabzonspor yönetim kurulunun gündemi Antalyaspor maçıdır" dedi.

Yener'in açıklaması kafaları karıştırdı

Genel Sekreter Hasan Yener'in "Kamuoyunda Sanki bir şeyler varmış gibi gösterildi" ifadeleri şaşkınlık yaratırken, yaşananları ve Başkan Sadri Şener'in haber61'e yaptığı "CHP Bizi Özür dilemek için ziyaret edebilir" şeklindeki açıklamaları ve bu açıklamaların ardından, Başkan Sadri Şener'e "Şener Haddini Aşıyor" şeklinde söylemde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan'a kulübün resmi web sitesinden "Kınıyoruz" başlığı ile verilen cevabı yok sayması kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor