Şakar: İstifa söz konusu değil

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu gündeminde istifa gibi durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Böyle bir ortamda bırakıp gidilmez. Haklarımızı korumak için sonuna kadar direneceğiz" dedi.Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında oynanan

Şakar: İstifa söz konusu değil

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yönetim kurulu gündeminde istifa gibi durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Böyle bir ortamda bırakıp gidilmez. Haklarımızı korumak için sonuna kadar direneceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Final'in 5. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un 3-1 kaybettiği Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle başkan Sadri Şener'in, "Trabzonspor taraftarı beni istemiyor herhalde yönetim kurulu ile tartışıp bu konuyu çözeceğiz." demesi istifa edeceği şeklinde yorumlanırken, kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Başkan Sadri Şener'in skora ve yaşananlara çok üzüldüğünü belirten Şakar, "Başkanımız alınan skora ve yaşananlara çok üzüldü.

Gergin bir ortamda kullanılan ifadeler. Bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Böyle bir ortamda bırakıp gitmek doğru olmaz. Kulübümüzen haklarını korumak için sonuna kadar direneceğiz. Bu ortamda bırakıp gitmeyi ne başkanımız nede yönetim kurulumuz düşünüyor" diye konuştu.

Kaybedilen Fenerbahçe maçı sonrası bozulan moralleri toparlamaya çalıştıklarını belirten Şakar, "Yavaş yavaş takımımız toparlanıyor. Bunun için gerek yönetim kurulumuz gerek teknik heyetimiz yoğun bir çaba harçıyor. Hiç kimsenin istemediği bir sonuçla sahadan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Beşiktaş maçından galibiyetle veye beraberlikle ayrılarak 3.'lük hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor