Şakar: Fener hakemleri etkiliyor

Fenerbahçe'nin hakemler üzerinde baskı kurduğunu savunan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şampiyonluğa inandığını söyledi, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, açıklamalarda bulundu.  "Oyuncularımız çok iddialı

Şakar: Fener hakemleri etkiliyor

Fenerbahçe'nin hakemler üzerinde baskı kurduğunu savunan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şampiyonluğa inandığını söyledi, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, açıklamalarda bulundu.

 

"Oyuncularımız çok iddialı hırslı, kazanma azminde. Geriye kalan 4 maçımız var. İlk maç Gaziantep maçı. İyi hazırlanıyoruz, sakatlarımız da geçmek üzere. Tahmin ediyorum ki. Serkan, Brozek kardeşler iyi oldu. Tayfun Cora iyi, Engin düzeldi. Hoca şans verirse oynama durumuna geldiler. İlk önce önüğmüzdeki maç, Antep maçını kazanmak istiyoruz. Ondan sonra da Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." –

 

"FENERBAHÇE HAKEMLERİ ETKİLİYOR"-

"Bazı adil olmayan şeyler oluyor. Mesela; maçların hakemleri açıklandığında Fenerbahçe, bizim maçın hakemine bir yükleme yapıyor. Bunu doğru, sağlıklı bulmuyoruz. Çünkü biz Fenerbahçe maçıyla ilgili oynanmadan hiçbir zaman art niyet olarak görmüyoruz. Oynandıktan sonra değerlendirme yapıyoruz. Ama Fenerbahe öyle yapmıyor. Hemen açıklanan hakemin üzerine farklı seneryalorla gidip, etkilemeye çalışıyorlar. Bunu hiç doğru, etkik bulmuyoruz."

 

Şenol Güneş'in 'Adalet bir gün yerini bulacaktır' açıklamaları ilgili konuşan Şakar, "Şenol Güneş'in söylemlerinin altına imza atıyorum. Biz adil oyun oynamak istiyoruz. Fair-play çizgisinde oynamak istiyoruz. Ama rakibimizin bu tür şeylere dikkat ettiği söylenemez. Farklı yöntemlere başvuruyorlar ama biz, çizgimizi değişirmeyeceğiz. Centilmence oynayıp sonunda hak ediyorsak şampiyon olmak istiyoruz."

 

-"ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"-

"Şampiyon olacağımıza ben inanıyorum. Futbolcular inanıyor, yönetim inanıyor, teknik heyetimiz inanıyor. 4 maçımızı alacağımıza kesinlikle inanıyorum. Bu 4 maçta da Fenerbahçe'nin en az berabere kalacağını düşünüyorum."

 

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

"Gönderilecek oyuncularla ilgili hiçbir girişimimiz yok. 4 maçın bitmesini bekliyoruz. Tabbi ki hocamız Şenol Güneş, çalışıp çalışmak istemediği bize bildiricek biz de ona göre hareket edeceğiz. Transferle ilgili izleme komitesindeki arkadaşlarımızla beraber Şonol hocamız toplandık, alabilecek olduğumuz oyuncularla ilgili maliyetlerini, görüşlerini aldık izleme komitesindeki arkadaşlarımızdan. Çalışmalarımız devam ediyor, hak verirsiniz ki bu gizlilik içinde oluyor. Bunu 2 haftaya kadar açıklamak istemiyoruz. Son iki haftaya kadar çalışmalarımız yine gizlilik içinde geçecektir. Ama çok önemli oyuncular kadromuza katacağımızı müjdeleyebilirim. Yerli oyuncularla ilgili de var ama daha ziyade nokta transferlerimizi yabancı oyuncular üzerine kuruyoruz."

 

"EREN ALBAYRAK BİZE GELMEK İSTİYOR"

"Eren bize gelmeyi çok istiyor. Biz de kendisini istiyoruz ama şu anda Bursaspor'un mukaveleli oyuncusudur. Sezon bittikten sonra görüşeceğiz. Ama kendisi bize gelmek istediğini söyledi. Ama şu anda onunla ilgili bir girişim yapmamız doğru olmaz. Ligler bittikten sonra Bursaspor'la da oyuncuyla da oturup konuşacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler