Şakar Eyüp Bey çok önemli bir kişi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in asbaşkanı olarak belirttiği Nevzat Şakar, Eyüp Aşık’ın adaylıktan çekilmesi ile ilgili haber61.nete açıklama yaptı.Yaklaşan Trabzonspor Genel Kurulu öncesi daha önce aday olacağını ifade eden Eyüp Aşık, bugün Trab

Şakar Eyüp Bey çok önemli bir kişi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in asbaşkanı olarak belirttiği Nevzat Şakar, Eyüp Aşık’ın adaylıktan çekilmesi ile ilgili haber61.nete açıklama yaptı.

Yaklaşan Trabzonspor Genel Kurulu öncesi daha önce aday olacağını ifade eden Eyüp Aşık, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde (TGC) yaptığı basın açıklaması ile adaylıktan çekildi.

Eyüp Aşık’ın adaylıktan çekilmesini Nevzat Şakar nasıl yorumladı.

İşte Şakar’ın haber61.net’e bu konuda yaptığı açıklaması…

EYÜP BEY’İN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ

Eyüp Bey’in Trabzonspor Genel Kurulunda aday olmayacağını açıklamasını kendisinin bir taktiri olduğunu belirten Şakar, ‘’Sayın Eyüp Bey’in almış olduğu karara saygı duyuyoruz. Bu konuyla ilgili fazla yorum yapmak istemiyorum’’ dedi.

EYÜP BEY BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KİŞİ

Eyüp Bey’in almış olduğu karara saygı duyduklarını ifade eden Şakar, ‘’Eyüp bey aday olsa da olmasa da benim için çok değerli bir kişi. Bu ülkede Bakanlık yaptı ve çok önemli hizmetlerde bulundu’’ dedi.

KONGREYİ KONUŞARAK, TRABZONSPOR'A ZARAR VERMEYELİM

Başkan Şener’in haber61.nete Eyüp Aşık’ın adaylıktan çekilmesiyle ilgili olarak ‘’Kongreye tek adayla girmek bizim mesuliyetimiz daha artırdı sözünün Şakar’a hatırlatılması üzerine ‘’Başkan’ın söylediklerine katılıyorum, kongreye tek adayla girmek bizim mesuliyetimizi bir kez daha arttı. Şimdi kongreyi konuşarak, Trabzonspor’a zarar vermeyelim’’ diye konuştu.

 Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor