Şakar: Canımız çok sıkılıyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, şu ana kadar 4 futbolcunun ciddi sakatlık geçirdiğini ifade etti.Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaşadıkları sakatlıkların can sıkıcı olduğunu belirterek geniş kadroya güvendiklerini belirterek, "Bu sı

Şakar: Canımız çok sıkılıyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, şu ana kadar 4 futbolcunun ciddi sakatlık geçirdiğini ifade etti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaşadıkları sakatlıkların can sıkıcı olduğunu belirterek geniş kadroya güvendiklerini belirterek, "Bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyoruz" dedi.

Asbaşkan Şakar, açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 4 futbolcunun ciddi sakatlık geçirdiğini belirterek, "Henrique, Vittek, Piotr ve Tayfun'dan sakatlıkları nedeniyle istediğimiz verimi alamadık.

Ancak kadromuzdaki diğer oyuncular bu futbolcuların yokluğunda ekstra performans gösterip, Trabzonspor'u daha üst noktaya taşıyacak güçtedir" dedi. Nevzat Şakar, tribünlerinde bayanlara en fazla yer ayıran kulüplerden biri olduklarını da belirterek, "Bu da Karadeniz insanının bayanlara ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir.

Onlar bizim için çok önemli. Statta maçı izleyecek olmaları çok güzel. Toplam 3 bin bilet ayırdık ve tamamen dolacağını düşünüyoruz. Ayrıca taraftarlarımız her yerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bizi en iyi şekilde desteklemeye devam edecektir.

Bundan sonra tribünlerimizde daha büyük bir coşkunun olacağına inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor