Şahin,"Maçta galip gelen taraf biz olmalıyız"

 Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: ''Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında galip gelen taraf bu defa biz olmak istiyoruz'' Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, ''Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında gal

Şahin,"Maçta galip gelen taraf biz olmalıyız"

 

Arsinspor Genel Sekreteri Şahin: ''Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında galip gelen taraf bu defa biz olmak istiyoruz''
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un Genel Sekreteri Muammer Şahin, ''Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında galip gelen taraf bu defa biz olmak istiyoruz'' dedi. 
     
Şahin, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile ligin ilk yarısında yaptıkları maçtan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldıklarını anımsatarak, ''Bu maç bizim için çok önemli. Rakibimiz grupta ilk 5 için mücadele ediyor.
 
Erzurum'da oynadığımız ilk maçımızda iyi oynamamıza rağmen sahadan mağlup ayrılmıştık. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçında galip gelen taraf bu defa biz olmak istiyoruz'' diye konuştu. 
     
Takımın temposu yüksek maçlar oynayarak başarı grafiğini her geçen hafta yükselttiğini ifade eden Şahin, şöyle devam etti: 
   
''Ligin ikinci yarısında geride kalan maçlara baktığımızda, Arsinspor için tempolu bir futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Aynı tempoyu Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında da sergilemek istiyoruz. Rakibimize pozisyon vermeden oynamaya çalışacağız.
 
Erken bulabileceğimiz bir gol bizi rahatlatacaktır. Temposu yüksek bir karşılaşma izleyicileri bekliyor. İyi futbolumuzun karşılığında sahadan 3 puanla ayrılarak, ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor