Şahin;"Futbolcularımız arzulu ve hırslı"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Elazığ Belediyespor maçını kazanarak rahat nefes almak istediklerini söyledi.     Şahin, geçen hafta Diyarbakırspor'a karş

Şahin;"Futbolcularımız arzulu ve hırslı"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Elazığ Belediyespor maçını kazanarak rahat nefes almak istediklerini söyledi.     

Şahin, geçen hafta Diyarbakırspor'a karşı talihsiz 2 puan kaybettiklerini ifade ederek, ''Bizim için önemli 2 puandı. Rakibi küçük görme neticesinde kaybedilen 2 puandı. Fakat geldiğimiz noktada sıkıntılı süreci daha fazla yaşamamamız için Diyarbakırspor maçını unutup Elazığ Belediyspor maçına kilitlendik'' dedi. 
     
Çalışmalarının neşe içinde geçtiğini belirten Şahin, ''Futbolcularımızın arzulu ve hırslı oluşu, maç öncesi bizleri umutlandırıyor. İnanıyorum ki bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf olacağız'' diye konuştu. 
     
Son haftalarda ligden düşme hattında bulunan takımlarla karşılaştıklarını ve puan kayıpları yaşadıklarını kaydeden Şahin, şunları söyledi: 
   
''Rakibimiz de ligden düşme hattında olan bir ekip. Mutlaka bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak isteyecektir. Elazığ Belediyespor'a ilk maçta 1-0 mağlup olmuştuk. İki takım için de zor bir maç olacak. Biz saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Kaybettiğimiz takdirde bizi de sıkıntılı günler bekliyor olacak. Bu bilinçle sahaya çıkıp, kazanarak rahat nefes almak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor