Şahin'den Trabzonspor'a sitem!

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği ve bekleneni veremediği  için de yollarını ayırdığı Şahin Aygüneş bordo mavili ekibe sitem etti.Sezona Antalyaspor'da başlayan Şahin yaptığı açıklamada  "Buraya yeni bir başlangıç yapmaya geldim" diyerek Trabzo

Şahin'den Trabzonspor'a sitem!

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği ve bekleneni veremediği  için de yollarını ayırdığı Şahin Aygüneş bordo mavili ekibe sitem etti.

Sezona Antalyaspor'da başlayan Şahin yaptığı açıklamada  "Buraya yeni bir başlangıç yapmaya geldim" diyerek Trabzonspor'da güzel günler geçirmediğini söyledi. 

 Kasımpaşa'da güzel günlerim geçtiğini belirten Şahin "Trabzon için aynı şeyleri söyleyemem. İşler pek istediğim gibi gitmedi orada. Yani hak ettiğim şansı tam olarak bulamadım ve kendimi gösteremedim doğal olarak. Durum böyle olunca da ayrılmam gerekti." ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor