Şahin: Amacımız ligde kalmaktı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ligi 42 puanla 13. sırada tamamlayan Arsinspor’un genel sekreteri Muammer Şahin, sıkıntılı geçen sezonda ligde kalmayı garantilediklerini söyledi.Şahin, basına  yaptığı açıklamada, sezona bir takım olumsuz gelişmelerden dolayı

Şahin: Amacımız ligde kalmaktı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ligi 42 puanla 13. sırada tamamlayan Arsinspor’un genel sekreteri Muammer Şahin, sıkıntılı geçen sezonda ligde kalmayı garantilediklerini söyledi.

Şahin, basına  yaptığı açıklamada, sezona bir takım olumsuz gelişmelerden dolayı istedikleri kamp dönemini yapamadan başladıklarını belirterek, "Özellikle sezonun ilk yarısında, deplasman maçlarımızdan başarısız sonuçlar almıştık. Çok kötü performans göstermiştik. İlk yarının son haftalarına doğru, teknik direktörümüz Orhan Cinemre ile karşılıklı konuşarak yollarımızı ayırıp, yerine Raşit Çalık’ı getirdik. Sezonun ilk yarısında kötü performansımız saha sonuçlarında da etkisini gösterince, ligi istemediğimiz sırada tamamladık" dedi.

 Devre arası teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma takviyeler yaptıklarını anlatan Şahin, şöyle devam etti:

"Kan değişikliklerin ilk meyvesini, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığımız Kocaelispor’u yenerek almaya başlamıştık. İlk maçımızda kazandığımız 3 puan, bizi kendimize getirmişti. İkinci yarıda 17 maç içinde sadece, Kırıkhanspor ve Keçiöğrengücü karşısında kötü oynadık. Diğer maçlarımızda, rakiplerimize karşı daha üstün oynayan taraf olduk. Erzincan Refahiyespor maçı öncesi maddi ve manevi nedenlerden ötürü sıkıntılı günler geçirdik.

Mali sıkıntılara çözüm bulamayınca kongre kararı alıp, olağanüstü kongreye gittik. Yeni yönetimin göreve gelmesinin takımımıza olumlu bir hava vereceğini düşünerek böyle bir karar almıştık. Kongrenin ardından Gökhan Gürsoy yönetimi devraldı. Bu süreçte takımımız, yine türlü imkansızlıklara rağmen iyi sonuçlar aldı ve sonuçta ligin tamamlanmasına iki hafta kala, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçından aldığımız 1 puan ile ligde kalmayı garantiledik. Sıkıntılar yaşadığımız sezonda ligde kalmayı başardık."

Zor bir sezonu geride bıraktıklarını belirten Şahin, gelecek sezonun planlamasına da kısa zamanda başlayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor