'Sahaya kazanmak için çıkacağız'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Oyak Renaultspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, bu maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Çimşit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi saha ve seyircil

'Sahaya kazanmak için çıkacağız'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Oyak Renaultspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, bu maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. 

Çimşit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Oyak Renaultspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Şu ana kadar çok iyi bir hazırlık yaptık. Bu çalışmalarımızın sonucunu sahada almak istiyoruz. Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Maça kazanmak için çıkacağız'' dedi. 

Son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ifade eden Çimşit, ''Özellikle son iki haftadır savunma ve mücadele olarak iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Hücum yönünden de eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bunda da başarılı olduğumuz taktirde Oyak Renaultspor karşısında galip geleceğimize inanıyoruz. Takımda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor