Sahanın ortasında hayatını kaybetti!

Ülkesinin Coimbra şehrinde takımının Carapinheirense ile dün oynadığı karşılaşmanın 7. dakikasında kalbinden sorun yaşayan 20 yaşındaki Marques , yaşamını yitirdi.Kariyerine Porto'nun altyapısında başlayan Portekizli futbolcu, sezon başında Tourizense'ye

Sahanın ortasında hayatını kaybetti!

Ülkesinin Coimbra şehrinde takımının Carapinheirense ile dün oynadığı karşılaşmanın 7. dakikasında kalbinden sorun yaşayan 20 yaşındaki Marques , yaşamını yitirdi.

Kariyerine Porto'nun altyapısında başlayan Portekizli futbolcu, sezon başında Tourizense'ye transfer olmuştu.

Marques'in hayatını kaybetmesi, Tourizense tarihinde ikinci futbolcu ölümü olurken, daha önce yine bu kulüpte forma giyen Mauro Gama, 2005 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayata gözlerini yummuştu.

Daniel Jarque, Marc Vivien Foe, Antonio Puerta ve Miklos Feher gibi birçok ünlü futbolcu da yaşadığı rahatsızlık nedeniyle yeşil sahalarda hayata veda etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler