"Sahamızda kazanmamız gereken bir maç"

Spor Toto 2'nci Lig kırmızı grup'tu ateş hattından çıkmak isteyen Giresunspor'da gözler yarın oynanacak olan Bandırmaspor karşılaşmasına çevrildi.Bugün yaptığı hafif tempolu antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Giresunspor'da sakat

"Sahamızda kazanmamız gereken bir maç"

Spor Toto 2'nci Lig kırmızı grup'tu ateş hattından çıkmak isteyen Giresunspor'da gözler yarın oynanacak olan Bandırmaspor karşılaşmasına çevrildi.

Bugün yaptığı hafif tempolu antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Giresunspor'da sakatlıkları devam eden Sedat ve Necati'nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 
 
Ligde kalan maçların tümünün final havasında geçeceğini ve bu maçlardan birinin de Bandırmaspor maçı olduğunu söyleyen yeşil beyazlıların teknik direktörü Ergün Penbe, sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.
 
Maçın önemini bildiklerini ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Penbe, "Sahamızda kazınır, deplasmanlardan da puan getirirsek sıkıntı yaşamayız. Bandırmaspor maçı da kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maç. Hafta başından bu yana çalışıyoruz ve hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık.
 
Kendi sahamızda oynayacağımız maçta avantajlıyız. Çünkü taraftar desteğini arkamıza alacağız. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın bu zor günlerde de tribünlerdeki yerini almalarını bekliyoruz. Onların da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi. 
 
BİLET FİYATLARI SUDAN UCUZ 
 
Bu arada yeşil beyazlıların Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, bilet fiyatlarında yaptıkları indirimin ardından Bandırmaspor maçı öncesinde fiyatları bir kez daha aşağıya çektiklerini belirterek "Bu maçta bilet fiyatlarımızı 2,3 ve 5 lira olarak belirledik. Bulunduğumuz kritik günlerde tribünleri dolu görmek istiyoruz. Statta boş koltuk kalmasın. Çünkü Giresunspor, taraftarından alacağı güçle engelleri aşmaktadır. Bandırmaspor'u yenerek ilerleyen haftalara daha umutla bakalım" diye konuştu. 
 
ATATÜRK STADI'NDA MAÇ 14.30'DA 
 
Diğer taraftan Osmaniye bölgesi hakemlerinden Bülent Çenet'in yöneteceği Atatürk Stadındaki karşılaşma yarın saat 14.30'da başlayacak. Yeşil beyazlıların Bandırmaspor karşısına şu kadroyla çıkması bekleniyor: Recep- Berkan, Gökhan, Süleyman, Hüsamettin, Veysel, Sefa, Ramazan, Cihan, Uğur, Tayfun

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor