'Sahadan çıkmayan Fenerli olsun'

Galatasaray'ın Arena'daki kutlamaları sırasında kupa ile fotoğraf çekiminin ardından yüzlerce taraftar, bir anda yeşil sahaya girdi. Bunun üzerine futbolcular, soyunma odasına gitti. Güvenlik güçlerinin uyarıların karşılık bulmaması üzerine Sabri Sarıoğlu

'Sahadan çıkmayan Fenerli olsun'

Galatasaray'ın Arena'daki kutlamaları sırasında kupa ile fotoğraf çekiminin ardından yüzlerce taraftar, bir anda yeşil sahaya girdi.

 

Bunun üzerine futbolcular, soyunma odasına gitti. Güvenlik güçlerinin uyarıların karşılık bulmaması üzerine Sabri Sarıoğlu, "Arkadaşlar lütfen, yeşil sahadan çıkalım" şeklinde uyarı yaptı. Bunun üzerine "Sahadan çıkmayan Fenerli olsun" anonsu yapıldı.

 

Anonstan sonra yaklaşık 15 dakikada sahaya giren taraftarlar, tribünlerine geri döndü ve futbolcular, kupayla birlikte tur attılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler