Sağlam'dan dostluk mesajı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor ile yapacakları maç öncesi dostluk mesajı verdi; zorlu karşılaşma hakkında görüş bildirdi..Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "L

Sağlam'dan dostluk mesajı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor ile yapacakları maç öncesi dostluk mesajı verdi; zorlu karşılaşma hakkında görüş bildirdi..

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün kendi sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, "Ligin zirvesindeki iki takımın mücadelesinde, öncelikle izleyenlere keyif veren bir mücadele olmasını diliyorum" dedi.

Çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarını bilincine olduklarını belirten Sağlam, "Başlarında çok değer verdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir antrenör var. Trabzonspor, bu sezonun flaş takımı. Son dönemlerde ülkede ihtiyacımız olan spordaki dostluk ve fair-play ruhunun yaşandığı bir gösteri maçı olmasını da istiyoruz" diye konuştu.

Rekabetin üst seviyede olacağını iki takımın da kazanıp ligde kendine avantaj sağlamak isteyeceğini anlatan Sağlam, "İnşallah kendi sahamızda uzun zamandır kaybetmeme geleneğimizi ve özelliğimizi bu maçta da ortaya koyup, bunun yanında kazanma doğrusunu da eklemek isteyeceğiz. İyi bir mücadele, iyi bir futbol ve beraberinde de kazanıp ligin zirvesine yeniden yerleşmek istiyoruz. İki şampiyon Anadolu takımının mücadelesinin güzel bir dostluk gösterisi içersinde geçerken, bir futbol ziyafetinin de ortaya çıkmasını bekliyorum" şeklinde konuştu.. '

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor