Sağlam: TS'nin zaaflarını biliyorduk

Sağlam maç sonu yaptığı açıklamada "Maç öncesi Trabzonspor ofansif anlamda kaliteli bir takımdı. Bu nun yanında zaaflarıda vardı. Atak yaparken topu kaptırınca presle yine alıp yeniden pozisyona girebiliyordu. Bunları biliyorduk ve çalıştık. Skor olarak g

Sağlam: TS'nin zaaflarını biliyorduk

Sağlam maç sonu yaptığı açıklamada "Maç öncesi Trabzonspor ofansif anlamda kaliteli bir takımdı. Bu nun yanında zaaflarıda vardı. Atak yaparken topu kaptırınca presle yine alıp yeniden pozisyona girebiliyordu. Bunları biliyorduk ve çalıştık. Skor olarak geriye düşememiz gerekiyordu. Rakip gol aradı. tüm takımla öne çıktı. biz çok geride kaldık. Eskişehirspor'un kalitesine ve şehir'e yakışmayan bir durum. İnşallah bu başlangıç olur. Üzerimizdeki baskıyı atmamız gerekiyor. Bugünki oyunu büyük maçlarda oynadık. aşağılarda kaldık ancak. iyi oyun kalitesini gösterdik. Gaziantep karşısında daha iyi bir oyunla bu günki oyunun yapılşabileceğini göstermeliyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor