Sağlam: Rakibin önemi yok

Eskişehirspor Teknik Diretörü Erturğrul Sağlam maç öncesi yaptığı açıklamada, "Sezon başından itibaren mücadelemizin karşılığı bu olmaması gerekiyordu. Bunda hakem hatalarınında payı var. Bugün Eskişehirspor buradaysa bizim hatalarımız tabiki var ancak dı

Sağlam: Rakibin önemi yok

Eskişehirspor Teknik Diretörü Erturğrul Sağlam maç öncesi yaptığı açıklamada, "Sezon başından itibaren mücadelemizin karşılığı bu olmaması gerekiyordu. Bunda hakem hatalarınında payı var. Bugün Eskişehirspor buradaysa bizim hatalarımız tabiki var ancak dış etkenlerde bizi çok etkiledi. Rakibin önemi yok bizim buradan 3 puan almamız gerekiyor. Karşımızda çok iyi bir takım var. Oyuncularımız da bunun farkındalar daha önce bu denli zor karşılaşmalarda kazanmayı başardılar. Bugün şanssızlığımızı da kırıp kazanıp döneceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor