Sağlam: "İyi mücadele oldu..."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Trabzonspor beraberliğini değerlendirdi.Sağlam, "Geride kalan haftalarda 4 büyüklerle de oynadık, her müsabakada çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Trabzonspor iyi bir takım. Dikine oynayabilen

Sağlam: "İyi mücadele oldu..."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Trabzonspor beraberliğini değerlendirdi.

Sağlam, "Geride kalan haftalarda 4 büyüklerle de oynadık, her müsabakada çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim. Trabzonspor iyi bir takım. Dikine oynayabilen bir takım. İlk yarı daha çok topa sahip olmamıza rağmen ikinci yarı olamadık ve sıkıntılı anlarımız oldu. Golü iyi dakikalarda bulduk ama 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Defans hatalarından 2 gol oldu. Üst düzey oyun olduğunu söyleyemem ama iyi mücadele oldu. Hava çok farklı olabiliyor. Yağmurda daha zevkli futbol oynamak ama fazla olunca sıkıntı oluyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor