Sağlam, Güneş tutulmasında

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşı karşıya geldiği maçlarda galibiyetle tanışamadı. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör

Sağlam, Güneş tutulmasında

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşı karşıya geldiği maçlarda galibiyetle tanışamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Bordo-mavili takıma karşı Ertuğrul Sağlam'a, galibiyet yüzü göstermedi. İlk 6 haftada 3 galibiyet 3 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar kötü Galatasaray mağlubiyetinin ardından Trabzonspor'u yenerek moral bulmak istiyor. Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde aldığı 3-0'lık CSKA Moskova yenilgisinin ardından Bursaspor deplasmanından 3 puan alarak yoluna devam

etmenin planlarını yapıyor.

İki takımın sahada ortaya koyacağı mücadelenin yanı sıra Bursaspor teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bordo-mavili takımı yenerek teknik direktör Şenol Güneş karşısında da ilk galibiyetini tatmak istiyor. Sağlam, bugün kadar görev yaptığı takımların başında teknik direktör Şenol Güneş'e karşı galibiyeti bulunmuyor. İki teknik adam bugüne kadar oynadıkları 5 maçta 4 galibiyeti Güneş'in takımı Trabzonspor elde ederken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İşte iki teknik adamın bugüne kadar oynadıkları maçlar ve takımları

17 Nisan 2011 Trabzonspor-Bursaspor:1-0

13 Kasım 2010 Bursaspor-Trabzonspor:0-2

7 Ağustos 2010 Bursaspor-Trabzonspor:0-3 S. Kupa

15 Şubat 2010 Bursaspor-Trabzonspor.....:1-1

1 Mayıs 2005 Trabzonspor-Kayserispor..:2-1

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor