Sağlam: Fener maçını unutmayın

Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ligin 27. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.Geçen sezon 2-0 geriden gelip Fenerbahçe'yi kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ettiklerini belirten Ertuğrul Sağlam: “Zor bir 90

Sağlam: Fener maçını unutmayın

Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ligin 27. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Geçen sezon 2-0 geriden gelip Fenerbahçe'yi kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ettiklerini belirten Ertuğrul Sağlam: “Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Son haftalarda kaybettiğimiz puanların ardından yarışta geriye düştük. Kadıköy'de kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Yarışta var olmak istiyorsak 3 puanı almalıyız. Oyuncularıma güvenim sonsuz” diye konuştu. 

Yeşil beyazlıların devre arasında yollarını ayırdığı Lionel Nunez gibi bir diğer Arjantinli oyuncu Federico Insua'nın da ülkesine dönmek istediği iddia edildi. Takım arkadaşları ile konuştuğu öğrenilen Insua'nın: "Takımıma fayda sağlayamıyorum. Yedek kalmaktan dolayı istikrar yakalayamıyorum. Buraya büyük hedeflerle geldim. Ancak bir türlü kadroda yer bulamıyorum. Artık sıkıldım. Ben de Nunes gibi Independiente'nin yolunu tutmak istiyorum. " dediği belirtildi..

Öte yandan milli maçlar için ülkelerinde bulunan Miller ve Altidore takımlarında başarılı bir performans göstermelerine rağmen takımlarına galibiyet getiremedi. Brezilya Karşısında Emirates stadyumunda 2-0 mağlup olan İskoç milli takımında Kenny Miller sahaya kaptan olarak çıkarken Altidore ise Arjantin karşısında 1-1'lik skorda etkili performansı ile katkıda bulundu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor