Sağlam: Çok ama çok üzgünüm

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Bursaspor sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-2 mağlup olurken, karşılaşma sonrası Ertuğrul Sağlam, konuştu.Sağlam, "Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk iddiasından uzaklaşmamıza rağ

Sağlam: Çok ama çok üzgünüm

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçında Bursaspor sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-2 mağlup olurken, karşılaşma sonrası Ertuğrul Sağlam, konuştu.

Sağlam, "Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluk iddiasından uzaklaşmamıza rağmen böyle coşkulu bir ortam oluşturdular. İlk devre bizim adımıza iyi geçti. Pozisyon vermedik. İkinci yarı ise rakip üzerimize geldi. Duran toptan golü buldular. Birebir eşleşmelerde yapabileceğiniz çok fazla bir şey olmuyor. İkinci golde Svensson'un ıskası pahalıya maloldu. Skoru 2-1'de tutabilsek daha farklı olabilirdi. 2-2'den sonra ise rakip hızlı adamlarını devreye soktu. Biz boş alanlar bırakınca malesef kötü bir gol yedik. Çok ama çok üzgünüm" diyerek sözlerini sürdürdü.

Kırılma anlarını iyi geçiremediklerini belirten Sağlam, mazeret koymanın çok kolay olduğunu ve mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler