Sağlam: Avcı’ya sabır gösterilsin

 Macaristan maçında da istediği başarıyı elde edemeyerek 2014 Dünya Kupası şansını "yok denecek kadar aza indiren" Milli Takım'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın yerine düşünülen ilk teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a babaevi olan Akçakoca'da ulaştık. 7'

Sağlam: Avcı’ya sabır gösterilsin

 

Macaristan maçında da istediği başarıyı elde edemeyerek 2014 Dünya Kupası şansını "yok denecek kadar aza indiren" Milli Takım'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın yerine düşünülen ilk teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a babaevi olan Akçakoca'da ulaştık.
 
7'den 70'e herkesin merak ettiği ve Milli Takımın başında görmek istediği Ertuğrul Sağlam, futbolda başarının en önemli anahtarının istikrar olduğunu belirterek, Milli Takım’ın başında yer alan Avdullah Avcı'yı sonuna kadar desteklediğini belirtti.
 
Sağlam, Abdullah Avcı'nın başarılı bir teknik adam olduğuna da dikkat çekerek "Ancak Avcı için biraz sabırsız davranılıyor.
 
Ben bir Türk antronörü olarak Avcı'ya gerekli sabır gösterilirse başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor