Sağ kanat Bosingwa'ya emanet

Apollon Limassol ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında ilk kez bordo mavili formayı giyen Jose Bosingwa’nın yarın oynanacak olan Kayserispor maçında da ilk 11’de görev yapması bekleniyor. Apollon maçında 90 dakikayı tamamlayarak oyundan çıkan Bosingwa, maç

Sağ kanat Bosingwa'ya emanet

Apollon Limassol ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında ilk kez bordo mavili formayı giyen Jose Bosingwa’nın yarın oynanacak olan Kayserispor maçında da ilk 11’de görev yapması bekleniyor. Apollon maçında 90 dakikayı tamamlayarak oyundan çıkan Bosingwa, maç eksiğini gidermesi durumunda performansının artacağını söyledi.

Bosingwa, Avrupa’daki başarılarını ligde de sürdüreceklerine inandığını belirterek, "teknik direktörümüz oldukça iyi niyetli olarak bize her türlü hatamızı söylüyor. Onun dediklerini yaptığımız taktirde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor