Sadri Şener'in eşi isyan etti

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in eşi Yüksel Şener Astoria Alışveriş Merkezi’nin girişinde aracını beklerken görüntülendi. Süper Lig’de Trabzonspor’un aldığı başarısız sonuçlarla istifanın eşiğine gelen ve lig bitiminde yapılacak olan kongrede aday olma

Sadri Şener'in eşi isyan etti

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in eşi Yüksel Şener Astoria Alışveriş Merkezi’nin girişinde aracını beklerken görüntülendi.
 
Süper Lig’de Trabzonspor’un aldığı başarısız sonuçlarla istifanın eşiğine gelen ve lig bitiminde yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıklayan Sadri Şener'in eşi şunları söyledi:
 
“Artık yeter, eşimin biran önce bırakmasını arzu ediyorum. Tamam hasta Trabzonsporluyuz ama eşimin artık sağlığı da eskisi gibi değil. Bizim ne paraya ne de herhangi bir rütbeye ihtiyacımız var. Anlamsız bir şekilde çok zor durumlara düştük. Şike soruşturması kapsamında ailece çok üzüldük. Eşimin yok yere suçsuz bir şekilde ceza almasından çok korktuk ve strese girdik. İnşallah aday olmaz biz de rahat bir şekilde yaşamımızı sürdürürüz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler