Sadri Şener'in başarı açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, attığı gollerle Messi’den bile daha yüksek bir ‘ortalama’ yakalayan ve şimdiden transferin en parlak isimlerinden olan Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak genç yıldızın performansını değerlendire

Sadri Şener'in başarı açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, attığı gollerle Messi’den bile daha yüksek bir ‘ortalama’ yakalayan ve şimdiden transferin en parlak isimlerinden olan Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak genç yıldızın performansını değerlendiren Şener, “Burak bizim en değerli futbolcularımızdan biri. Kendisiyle iftihar ediyorum. Hırslı, azimli, çok çalışkan hepsinden önemlisi de iş ahlakı ve disiplini var. Attıkça atıyor, bizi de coşturuyor. Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’na taşıyacak tek futbolcu da bana göre Burak’tır” ifadelerini kullandı. Ardından ‘transfer’ konusunu değerlendiren Şener, gidenler üzerinden Burak’a mesaj gönderdi. Sempatik başkan, “Burak’la ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bu konu hakkında diyeceğim şudur; Burak Türkiye’de Trabzonspor’dan başka iyi bir takım bulamaz. Gidenleri gördük. Örneğin Selçuk, örneğin Egemen. Bizden daha iyi bir takıma mı gittiler?” diye konuştu.

‘BEŞİ BİR YERDE OLMALI!’

Ardından Trabzonspor’un yakaladığı ivmeye sözü getiren başkan Şener, başarının sırrını 5 ana başlıkta toparladı. Şener şunları söyledi: Futbolda 5 önemli unsur vardır.

1- İyi bir başkanın olacak.

2- İyi bir yönetimin olacak.

3- İyi bir futbolcu kadron olacak.

4- İyi teknik direktörün olacak.

5- İyi taraftarınız olacak...

Bu unsurlar hep bir aradaysa ve çarkınız da iyi işliyorsa sorun yok demektir. Bizde bu unsurların tümü var. Taraftarımızı da artık biz bu parçanın içerisine soktuk. Daha önce tribünlerimiz dolmuyordu. Ama Kayseri maçında bu konuyu hallettik. Ama bu 5 unsurdan ben kendimi çıkartıyorum.

‘Bir hafta kötü, bir hafta yıldız!’

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kadro kalitesini değerlendirirken medyaya da göndermelerde bulundu. Şener, “Üst düzey oyunculardan kurulu bir ekip oluşturduk. Adrian, Halil veya Alanzinho için bir hafta ‘Çok kötü oynuyorlar’ deniyor. Sonraki hafta aynı oyuncular kahraman ilan ediliyor. Ama benim kadrom üst düzey oyunculardan kurulu. Hep iyiye doğru bir çizgimizin oluşu sevindirici... Sürekli gelişim gösteren bir kulübüz. Ekonomik olarak da hep büyüyoruz. Kayseri karşısındaki müthiş futbolu da herkes gördü. Tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

‘Orta hakemler mesuliyet alsın!’

Kayserispor maçında Burak’ın çizgiyi 26 santim geçmesine karşın sayılmayan golünü de değerlendiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “O pozisyona halen daha anlam veremedim. Maç 1-1 olsaydı ne olacaktı? 20 yıl önce ben başkanken orta hakemler mesuliyet alırlardı. Şimdiki durum çok farklı, mesuliyet almıyorlar. Örneğin Kayseri maçında Baki Tuncay Akkın yarım metre kaleye giren topu görmedi. Orta hakem bu golü verebilirdi. Bana göre o şut yüzde bin goldü” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor