Sadri Şener'e yapılan vefasızlık!

TS eski Basın Sözcüsü ve Dokasifed Başkanı Zeyyat Kafkas, Sadri Şener için hazırlanan iddianame için açıklamada bulundu.''TRABZONSPOR ŞEHRİN PIRLANTASIDIR''Şehrimizin en önemli gurur kaynağı, pırlantası Trabzonspor'u kendi elimizle itibarsızlaştırıyoruz”

Sadri Şener'e yapılan vefasızlık!

TS eski Basın Sözcüsü ve Dokasifed Başkanı Zeyyat Kafkas, Sadri Şener için hazırlanan iddianame için açıklamada bulundu.

''TRABZONSPOR ŞEHRİN PIRLANTASIDIR''

Şehrimizin en önemli gurur kaynağı, pırlantası Trabzonspor'u kendi elimizle itibarsızlaştırıyoruz” diyen Zeyyat Kafkas, “Trabzonspor kulübüne Başkanlık yapan ve yapmakta olan Şahsiyetler TS delegelerinin seçtiği özel kişilerdir. Bu sebeple özellikle icra da olan kişilerin kulübü mahkeme kapılarına taşımak yerine kendi içerisinde gereken incelemeleri yaparak çözüme kavuşturmalıdırlar. Maalesef kurum meselelerini kişisel boyutlara taşıyarak aslında kulübümüzün Başkanlık gibi önemli bir makamına zarar verilmektedir.

SADRİ ŞENER’E YAPILAN SUÇLAMALARI TASVİP ETMİYORUM

Sadri Bey, bu kulübe yıllarca hizmet etmiş bir Başkan'dır. Gerek yönetim tarzını gerekse transfer politikası gibi birçok yönünü eleştirebilirim, karşı olabilirim, beğenmeyebilirim de ama şu anda şahsına yapılan suçlamaları asla tasvip etmiyorum ve yakıştırmıyorum. Üç dönem Başkanlık yapan bir insanı mahkemeye verip hakkında iddianame hazırlanmasına sebep vermek sadece Trabzonspor düşmanlarını sevindirecek bir girişim olmuştur.

İhmaller ve eksikliklerde olmuş olabilir ama tüm bunları iyi niyetli bir yaklaşımla inceleyip, çözüme kavuşturmak gerekirdi.

VEFASIZLIK

Sonuna yanaştığımız şike sürecinde kulübümüzün tertemiz kalmasını sağlamış olan Sadri beye yapılan bu girişimi bir vefasızlık olarak görmekteyim. Tıpkı geçmiş dönemlerde M. Ali Yılmaz'a ve Nuri Albayrak'a yapıldığı gibi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor