Sadri Şener’e VİP ayıbı !

Trabzon’da ilginç VİP uygulaması. Hakkında çeşitli soruşturmalar bulunan Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir, Trabzon havalimanında VİP salonunu geçiş için  nasıl alınıyor ? Fenerbahçe’nin Trabzon’a gelişinde Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir VİP

Sadri Şener’e VİP ayıbı !

Trabzon’da ilginç VİP uygulaması. Hakkında çeşitli soruşturmalar bulunan Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir, Trabzon havalimanında VİP salonunu geçiş için  nasıl alınıyor ?

 

Fenerbahçe’nin Trabzon’a gelişinde Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir VİP salonundan alınırken Trabzonspor Başkanı kendi kentinde bu salonu neden kullanamıyor.

 

Kimlerin VİP salonunun kullanma hakkına sahip olduğu talimatlarla belliyken Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir ve bazı yöneticilerinin VİP'ten geçişinin sağlanması konusunda Trabzon Valiliği talimatının olup olmadığı ise bilinmiyor.

 

Ancak Valilik talimatı olmadan bu isimlerin VİP’den geciş yapmaları mümkün değil.

 

Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir ve bazı yöneticiler iki kez geldikleri Trabzon’dan iki kez de VİP salonundan geciş yaparken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e kendi kentinde bu hak neden tanınmıyor.

 

Şener seyahatlerde normal yolcuların geçtiği salonu kullanırken Özdemir ve bazı yöneticilerin VİP salonunu nasıl kullandıkları ise merak konusu ?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor