Sadri Şener'den yeni açıklama!

Kendilerinin ve Fenerbahçe'nin de şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sonuç ne olursa olsun kazananı tebrik ederek sezonu noktalamak gerektiğini söyledi.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada Beşiktaş'a imz

Sadri Şener'den yeni açıklama!

Kendilerinin ve Fenerbahçe'nin de şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sonuç ne olursa olsun kazananı tebrik ederek sezonu noktalamak gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada Beşiktaş'a imza attığı iddia edilen Egemen Korkmaz'ın sözleşmesinin sezon sonu biteceğini belirterek, "Egemen'in sezon sonu sözleşmesi bitecek. Şu anda bizim oyuncumuz. Yazılanlara ve söylenenlere dedikodu diyorum. Çünkü yalanlama geldi. Bugün itibari ile şampiyonluk için 3 tane final maçımız var. Bugünlerde o konulardan bahsedenlerin biraz art niyetli olarak algılıyorum" dedi.

"Şampiyonluk avantajı iki kez bizim elimizdeydi" diyen Sadri Şener, "Şimdi Fenerbahçe'nin elinde rakibimizin puan kaybetmesini beklemekten başka bir çaremiz yok. Fenerbahçe büyük bir camia onlarda şampiyonluğu gösterdikleri performans ile hak ediyorlar. Bizde şampiyonluğu hak ediyoruz. Sonuç ne olur ise olsun kazananı tebrik ederek sezonu
noktalamak lazım" diye konuştu.

"HAKEMLERİN ART NİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Başkan Şener, hiç bir hakemin art niyetli olduğunu düşünmediğini ifade ederek, "Sezon başında beri hem bizim hem de rakiplerimizin maçlarına baktığımda hiç bir hakemimizin bilerek hata yaptığını düşünmüyorum. Bu benim şahsım için çok güzel bir duygu ama diğer arkadaşları bilemiyorum. Hakemlerin daha az hata yapmaları bence yan hakemleri form durumlarına bağlı diye iddia ediyorum. Çünkü bütün ölümcül kararlar ceza sahası içinde veriliyor. Mesela bizim Gaziantepspor maçında Cüneyt Çakır'ın vermiş olduğu penaltı kararı yan hakem kararı ile verilmiş bir penaltı. Penaltı da değildi o ayrı bir konu. Ankara'da Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında ofsayt kararını vermeyen yine yan hakem kararıydı. Doğruydu yanlıştı tartışmıyorum. Fenerbahçe'nin, Bucaspor maçında kazandığı penaltı. Bunların aynısı bizde de olan şeyler. Burada bir şey keşfetmek lazım. Bir sohbet ortamında olsak her zaman orta hakemleri konuşuruz ama bence yan hakemlerde önemli. İstanbul'da yaşadığım için basın mensupları tarafından bulunmam daha kolay. Bazen tarzımızın dışına çıkarak açıklama yaptığımız doğrudur. Birilerini kırdıysak kusura bakmasın, aynı camianın insanlarıyız. Hiç çıkmamakta olmuyor. Çıkmadın mı kabullenmek oluyor. Çünkü Türkiye'de böyle algılanıyor" şeklinde konuştu.
Bu hafta disiplin kuruluna bir pankart yüzünden gittiklerini vurgulayan Şener, "Gözlemci bir şey dememiş, Polis toplamamış. Savunma yaptık. Bizde Fenerbahçe'nin bizimle ilgili pankartlarını gönderdik. Bir tanesi çok tuhafıma gitti. Bizi "Yunan" yaptıkları pankartlarda var. Pontus'a dayandırarak yapılan. Biz bir şey demedik. Federasyonu Fenerbahçe'ye bir ceza verelim demedi. Adil olarak karar vermesini istedik. Verilen cezayı bizde tahkime taşıdık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler