Sadri Şener'den teşekkür

 Trbzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo mavi takımın resmi sitesinden Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk’e bir teşekkür yazısı gönderdi. Yazıda şu ifadeler yer aldı: “Türk Futbolu’nu günlerdir meşgul eden şike soruşturması ve buna bağlı olarak devam eden

Sadri Şener'den teşekkür

 

Trbzonspor Başkanı Sadri Şener, bordo mavi takımın resmi sitesinden Trabzon Baro Başkanı Mehmet Şentürk’e bir teşekkür yazısı gönderdi.

 

Yazıda şu ifadeler yer aldı: “Türk Futbolu’nu günlerdir meşgul eden şike soruşturması ve buna bağlı olarak devam eden mahkeme sürecinde baronuzun kulübümüze yönelik olarak göstermiş olduğu hassasiyet tarafımızdan büyük bir memnuniyetle karşılanmaktadır. Özellikle müdahil olarak yer aldığımız son duruşmada, savunma görevimizi üstlenen değerli avukatlarınızın, dik duruşları, görevlerini layıkıyla yerine getirme anlayışları ve kritik konularda yapmış oldukları müdahaleler takdire şayan bir görev bilinci anlamında ön plana çıkmıştır. Bu vesileyle şahsınızda baronuzun tüm mensuplarına teşekkür eder, saygın duruşunuzun kentimizdeki diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını dileriz” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler